Updates

U kunt zich hier aanmelden voor onze kwartaal Update

Aanmelden

Vier keer per jaar verschijnt een Update van het Tech Transfer Programma, waarin aandacht voor nieuwe proposities en informatie over onze spin-offs. Wilt u in het vervolg automatisch de kwartaalupdate van Tech Transfer toegestuurd krijgen dan kunt u zich hier aanmelden.

Hier een overzicht van de Updates die verschenen zijn:
Update Tech Transfer 2019-2
In de update informatie over twee spin-offs die een bijdrage leveren aan innovaties voor een veilige of energieschone maatschappij. Voorts aandacht voor CollaneX, het bedrijf dat zich richt op genezing van bindweefselvorming in de lever en SALDtech, de onderneming die in een tweede ronde 3M EUR heeft opgehaald.

Update Tech Transfer 2019-1
In deze update aandacht voor de eerste spin-off van 2019 Delta Diagnostics, de Tech Transfer jaarrapportage van 2018, vier nieuwe proposities die aan het programma zijn toegevoegd en Sightlabs, de spin-off die ransomware aanvallen in het netwerk weet te detecteren.

Update Tech Transfer 2018-1
In de eerste Update van TNO Tech Transfer is LeydenJar met een nieuw type batterij onder de aandacht gebracht en worden een aantal artikelen genoemd die over onze spin-offs in de media zijn verschenen.

Heeft u interesse in onze technologie├źn en wilt u hier een bijdrage aan leveren dan nodigen we u uit om te reageren.